Omakotitontteja haettavana

Uusia omakotitontteja tulee haettavaksi Klaukkalan Järvimaan alueelta 21.1.2019 klo 08:00. Yhden asunnon omakotitontteja on haettavana 15 kpl. Lisäksi on haettavana 2 kpl omakotitontteja, joille voi rakentaa enintään 3 yhden asunnon omakotitaloa.

Yhdellä hakemuksella voi hakea useampaa tonttia, mutta tontit tulee laittaa hakemukseen paremmuusjärjestykseen hakijan kannalta katsoen. Hakijan tulee huomioida, että hakujärjestelmään voi tulla useita hakemuksia lyhyellä aikavälillä koskien samaa tonttia.

Tontteja luovutetaan vain yksi tontti hakijataloutta tai yritystä kohti. Tontti luovutetaan vain hakemuksessa mainitulle hakijalle/hakijoille.

Hakemukset tulee tehdä sähköisellä tonttihakemusjärjestelmällä tai hakemuslomakkeella. Hakemuksessa tulee mainita ostaako vai vuokraako tontin. Sähköinen hakemusjärjestelmä aukeaa ko. tonttien osalta em. aikana. Hakemukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä.

Järvimaan sijaintikartta

Kartta luovutettavista tonteista

Luettelo tonttien hinnoista/vuokrista

 

Rajamäki, Kylänpään alue

Rajamäen Kylänpään alueelta tulee tontteja hakuun myöhemmin tänä talvena. Tonttien hintoja on muutettu ja lisäksi uusia tontteja tulee myös haettavaksi. 

Kylänpään esittelyvideo

(Klikkaa kuvaa kohdasta YouTube, niin näet videon isossa koossa)

 

Muut tontit 

Lisäksi kunnalla on jatkuvassa haussa aiemmin hakuun tulleita tontteja yhteensä 21 kpl (tilanne 11.1.2019) Rajamäen Uudenniityn (17), Kirkonkylän Krannilan (3) ja Lepsämän Jäkälätien (1) alueilta. Näiden tonttien luovutukset käsitellään hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Tonttien haku

Tontteja voi hakea tai vain katsella sähköisestä tonttihakemuspalvelusta. Tontteja voi myös hakea alla olevalla hakulomakkeella. Tontin voi ostaa tai vuokrata.

Ajantasainen tieto kaikista vapaista tonteista löytyy sähköisen tonttihakupalvelun kautta. Tiedot vapaista tonteista pyritään päivittämään noin 1-2 vrk:n välein järjestelmään.

Sähköinen tonttihakemus

Sähköisellä hakupalvelulla valitaan tontti, jota haetaan ja täytetään hakijatiedot. 

Sähköinen tonttihakemus

Tulostettava hakulomake

Tulostettava tonttien hakulomake

Lisätietoja

Tietoja ja ohjeita tontteja hakeville 

Esittelyvideo Krannilan tonttialueesta (syksy 2015)

Katso esittelyvideo  

 

 

Hannu Kujala
maankäyttöpäällikkö
Puh. 040 317 2371

 

Mika Alastalo
maankäyttöinsinööri
Puh. 040 317 2360

 

Minna Valtonen
maankäyttöinsinööri
Puh. 0403172363

 

Maiju Laitala
maankäyttövalmistelija
Puh. 040 317 2359