Näytä kaikki

Tilaa uutiset RSS-syötteinä

Lionsit lahjoittivat neuvoloihin häkämittareita

Keskiviikkona 25. huhtikuuta 2018

Raskausajan tupakointi on pysynyt ennallaan pitkään. Neuvolat ovatkin tärkeässä roolissa odottavien äitien tupakoinnin lopettamisen tukemisessa. Motivoinnin ja neuvonnan lisäksi on yhtenä konkreettisen keinona osoittaa äidille tupakoinnin haitalliset vaikutukset sikiölle verenkierron häkäpitoisuuden mittaus. Nyt se on mahdollista myös meidän neuvoloissamme, sillä LC Nurmijärvi Kanervat ja LC Klaukkala Lea lahjoittivat meille häkämittarit.

Huippusalibandya Nurmijärvellä

Maanantaina 23. huhtikuuta 2018

Vielä kerran onnittelut SB-Pron naisten SM-salibandyjoukkueelle! Tulevana viikonloppuna Nurmijärvellä kohtaavat neljä maailman parasta naisten joukkuetta.

Seuraa päätöksentekoa tällä viikolla

Maanantaina 23. huhtikuuta 2018

Tällä viikolla kokoontuu valtuusto, elinvoimalautakunta, hyvinvointilautakunta ja sivistyslautakunta.

Kunnanjohtajan Blogi - Positiiviset ilmiöt 2017

Perjantaina 20. huhtikuuta 2018

Keskiviikkona 18.4. tehtiin Nurmijärvellä historiaa. Monikossa pidettiin kautta aikojen ensimmäinen palkitsemistilaisuus, jossa palkittiin viime vuonna Nurmijärveä positiivisesti esille tuoneita liikunnan, kulttuurin, tieteen, taiteen tai jonkin muun alueen osaajia.

Kunnan uusi verkkoasiointipalvelu on avattu: asiointi on Solmussa

Torstaina 19. huhtikuuta 2018

Nurmijärven kunnan uusi verkkoasiointipalvelu Solmu on avattu 19.4., Solmun epävirallisena nimipäivänä. Palvelun tavoitteena on koota yhteen paikkaan kunnan sähköiset palautekanavat ja sähköisen asioinnin palvelut. Osoite on solmu.nurmijarvi.fi. Palvelu löytyy myös kotisivujen kautta.

Nurmijärven kunta palkitsi kuntaa positiivisesti esiin tuoneita henkilöitä

Keskiviikkona 18. huhtikuuta 2018

Nurmijärven kunta palkitsi ensimmäistä kertaa Nurmijärveä edellisvuonna positiivisesti esiin tuoneita henkilöitä. Tilaisuus lähetettiin suorana kunnan kotisivujen kautta ja on katsottavissa kotisivuilla jälkikäteen. Palkitsemistilaisuus pidettiin Nurmijärven monitoimitalo Monikossa.

Kuudensote on kuntalaisia varten

Keskiviikkona 18. huhtikuuta 2018

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä, lempinimeltään Kuudensote, on valmistelemassa tuotannon siirtoa tulevan kevään aikana jäsenkunnissaan; Nurmijärvellä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Mäntsälässä, Pornaisissa ja Tuusulassa. Päätökset tuotannon siirrosta saadaan kevään aikana.

Lyömätön linja - apua perheväkivallan osapuolille

Keskiviikkona 18. huhtikuuta 2018

Aleksis Kiven patsas lakitetaan vappuaattona - lakittajana kunnanjohtaja Kimmo Behm

Keskiviikkona 18. huhtikuuta 2018

Aleksis Kiven patsas lakitetaan perinteisin menoin Nurmijärven kirkonkylässä maanantaina. 30.4. Patsaan lakittaa kunnanjohtaja Kimmo Behm.

Viirinlaakson rakennusurakka vaikuttaa kevyenliikenteen väyliin

Keskiviikkona 18. huhtikuuta 2018

Työt jatkuvat Viirinlaaksossa talvitauon jälkeen ja tämän takia Pietarinmäen kevyen liikenteen väylät Viirinlaakson suuntaan poistetaan käytöstä 23.4.2018 alkaen. Klaukkalantien länsireunan kevyen liikenteen väylä on käytössä. Klaukkalantien itäreunan kevyen liikenteen väylä on käytössä lukuun ottamatta Luhtajoentien liikennevaloliittymää, jossa kevyt liikenne siirtyy Klaukkalantien länsireunan kevyen liikenteen väylälle.