Näytä kaikki

Tilaa uutiset RSS-syötteinä

Rajamäentien-Kiljavantien kiertoliittymän rakennustyön liikennejärjestelyt

Tiistaina 2. huhtikuuta 2019

Nurmijärven kunta rakennuttaa Rajamäentien-Kiljavantien kiertoliittymän ja Kiljavantien suojatiesaarekkeet järjestelyineen. Työt alkavat viikolla 12 ja töiden arvioidaan valmistuvan lokakuun 2019 loppuun mennessä. Urakoitsijana toimii Kreate Oy. Rakennusurakka aiheuttaa työnaikaisia liikennejärjestelyjä, jotka haittaavat jalankulkijoiden, pyöräilijöiden ja autoilijoiden liikkumista alueella.

Ikääntyvien yksinäisyys ja Ystäväpiiri -toiminta

Tiistaina 2. huhtikuuta 2019

Ikääntyvien yksinäisyys ja kuinka sitä voisi ehkäistä? Tähän aiheeseen pureudutaan torstaina 11.4. klo 15 alkaen Rajamäen kirjaston K-60 tapahtumassa. Aiheesta esitelmöi suunnittelija ja ohjaaja Tarja Ylimaa Vanhustyön keskusliitosta. Tapahtumassa Ylimaa esittelee myös Ystäväpiiri-toimintaa, joka on Vanhustyön keskusliiton kehittämä vaikuttavaksi todettu ja rekisteröity toimintamalli ikääntyneiden ihmisten yksinäisyyden tunteen lievittämiseksi.

Eduskuntavaalien vaalipaneeli keskiviikkona 3.4.

Tiistaina 2. huhtikuuta 2019

Nurmijärven kunta ja Nurmijärven Uutiset järjestävät vaalipaneelin keskiviikkona 3.4. klo 18-20 kunnanviraston valtuustosalissa. Tule paikalle keskustelemaan tai katso tilaisuus suorana kunnan kotisivujen kautta.

Aivotutkija Tanja Linnavalli kertoo aivojen ja musiikin yhteydestä pääkirjastossa 17.4.

Maanantaina 1. huhtikuuta 2019

Hyvät uutiset jatkuvat Nurmijärven pääkirjastossa. Aivojen ja musiikin yhteydestä kuullaan keskiviikkona 17.4. klo 18. Aivotutkija ja musiikkipedagogi FM Tanja Linnavalli kertoo, mitä tiedämme musiikin ja aivojen yhteyksistä.

Vedenjakelun keskeytys Pitsillantiellä ja Lepsämäntien varressa ke 3.4.2019. Vedenjakelu palautuu normaaliksi iltaan mennessä

Maanantaina 1. huhtikuuta 2019

Mt 132 ohikulkutie: liikennevalot Metsäkyläntien varressa

Perjantaina 29. maaliskuuta 2019

Metsäkyläntiellä liikkujat ovatkin jo varmasti huomanneet, että Vanhan Hämeenlinnantien kohdille on lisätty liikennevalot. Valot eivät siellä ole suinkaan tielläliikkujien kiusaksi, vaan niiden avulla varmistetaan Vanhan Hämeenlinnantien ylityskohta turvalliseksi kaikille osapuolille, niin hankkeen maansiirtoajoneuvoille kuin yleiselle liikenteellekin.

Mielipidekysely Nurmijärven lukioiden hallinnollisesta yhdistämisestä

Torstaina 28. maaliskuuta 2019

Nurmijärven kahta lukiota, Rajamäen lukiota ja Nurmijärven yhteiskoulun lukiota, esitetään yhdistettäväksi hallinnollisesti 1.1.2020 yhdeksi uudeksi lukioksi. Se toimisi kahdessa eri toimipisteessä, mutta lukiolla olisi vain yksi hallinnollinen henkilökunta. Asia käsitellään sivistyslautakunnassa toukokuussa 2019. Yhdistymisprosessissa kuullaan laajasti henkilökuntaa, opiskelijoita ja kuntalaisia.

Painevaihteluita Lepsämän ja Nummenpään alueella

Torstaina 28. maaliskuuta 2019

Valtuusto: Kunnanjohtaja toivoo Nurmijärven taloudenpitoon ryhtiliikettä

Keskiviikkona 27. maaliskuuta 2019

Nurmijärven kunnanvaltuuston kokous järjestettiin 27.3.2019. Nurmijärven kunnanjohtaja selvitti valtuutetuille vuoden 2018 alijäämäistä tilinpäätöstä. Valtuusto hyväksyi muun muassa asemakaavamuutoksen Klaukkalaan. Esityslista on luettavissa Nurmijärven kunnan kotisivuilta.

Earth Hour tapahtumaa vietetään lauantaina 30.3. klo 20.30-21.30

Keskiviikkona 27. maaliskuuta 2019

Earth Hour on ympäristöjärjestö WWF:n järjestämä maailman suurin ilmastotapahtuma, johon kaikki voivat osallistua. Tapahtuman aikana näytetään valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla turhat valot. Tämän symbolisen eleen avulla jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä päättäjille.