Näytä kaikki

Tilaa uutiset RSS-syötteinä

Nurmijärven kirjastot ovat kiinni pääsiäisenä

Maanantaina 8. huhtikuuta 2019

Nurmijärven kirjastot ovat auki vielä kiirastorstaina aattoaikataulujen mukaan: pääkirjasto ja Klaukkalan kirjasto klo 9-16 (itsepalveluaukiolo klo 9-10) ja Rajamäen kirjasto klo 10-14. Kirjastoauto ajaa kiirastorstaina vain aamureitin. Pääsiäisen ajan 19.-22.4. kirjastot ovat kiinni, eikä kirjastoauto kierrä.

Kotipalvelu ja Celia-äänikirjat – kirjasto on kaikille

Maanantaina 8. huhtikuuta 2019

Kotipalvelu ja Celia-kirjasto ovat kirjaston maksuttomia palveluja, jotka on tarkoitettu niille, jotka eivät voi käyttää perinteisiä kirjastopalveluja. Kirjaston kotipalvelu palvelee niitä asiakkaita, jotka eivät itse pääse esimerkiksi sairauden, liikuntarajoitteen tai korkean iän takia asioimaan kirjastossa. Celia-kirjasto puolestaan tuo kirjaston niiden asiakkaiden ulottuville, joilla on jonkinlainen lukemisen este.

Lähes 600 äänesti Nurmijärven osallistuvan budjetoinnin yleisöäänestyksessä

Perjantaina 5. huhtikuuta 2019

Nurmijärven kunta kysyi alkuvuonna kuntalaisilta, mitä he tekisivät, jos saisivat rahaa kotikuntansa viihtyisyyden ja turvallisuuden kehittämiseen. Kunta sai 62 ehdotusta, joista 45 kohdistui osallistuvan budjetoinnin 40 000 euron suuruisen määrärahan jakamiseen. Yleisöäänestyksen tulosten pohjalta kunnanhallitus päättää osallistuvan budjetoinnin määrärahan jakamisesta 15.4.

Keski-Uudenmaan ympäristökeskus 10 vuotta

Perjantaina 5. huhtikuuta 2019

Keski-Uudenmaan ympäristökeskus täytti 10 vuotta 1.4.2019 ja ympäristökeskuksen 10-vuotisjuhla-seminaari pidettiin Järvenpää-talolla. Juhlavuoden teemaksi on valittu vesihuolto, vesienhoito ja vesiensuojelu.

Kutsuntatarkastukset Nurmijärvellä

Keskiviikkona 3. huhtikuuta 2019

Nurmijärvellä kutsuntojen ennakkoterveystarkastukset tehdään opiskeluterveydenhuollossa.

3D-tulostuksen asiantuntija vierailee Klaukkalan kirjastossa

Keskiviikkona 3. huhtikuuta 2019

Tohtori Pekka Ketola kertoo 3D-tulostamisen maailmaa mullistavasta teknologiasta Klaukkalan kirjastossa ti 16.4. klo 18. Kodin varaosat 3D-tulostamalla –aiheinen luento kuuluu Hyviä uutisia –ohjelmasarjaan.

Viemärin korjaustöitä Rajamäessä Leppäsyrjäntiellä 3.4.2019 alkaen

Tiistaina 2. huhtikuuta 2019

Tietoturvasäiliö hävitettäville yksityishenkilöiden papereille Klaukkalan kirjastossa

Tiistaina 2. huhtikuuta 2019

Kunta tarjoaa nyt kuntalaisille mahdollisuuden tuoda henkilötietoja tai muuta salassa pidettävää tietoa sisältäviä papereitaan tietoturvallisesti tuhottavaksi Klaukkalan kirjastoon. Kirjastosta löytyy tietoturvapaperin keräyssäiliö yksityishenkilöiden käyttöön.

Rajamäen tehdasmuseo sai uuden nimen

Tiistaina 2. huhtikuuta 2019

Rajamäen tehdasmuseo on tunnettu monella nimellä viinamuseosta Altian tehdasmuseoon. Mikään nimistä ei aivan kerro, miten piripintaan asti täynnä maamme historiaa museo on. Siksi on aika antaa vanhalle museolle uusi nimi. Rajamäen tehdasmuseo, suomalaisen työn, teollisuuden ja alkoholihistorian erikoismuseo on nyt: Tehdas- ja alkoholimuseo Rajamäen Ryyppi.

Röntgen sulkeutuu 4.4.2019 klo 14.00

Tiistaina 2. huhtikuuta 2019