Näytä kaikki

Tilaa uutiset RSS-syötteinä

Keski-Uudenmaan uimavesien mikrobiologinen laatu hyvä, osalla rannoista havaittiin sinilevää

Tiistaina 13. elokuuta 2019

Keski-Uudenmaan ympäristökeskus haki 8.8.2019 uimarantavesien seurantanäytteitä Järvenpään, Mäntsälän, Tuusulan ja Nurmijärven yleisiltä uimarannoilta. Näytteistä tutkittiin Escherichia coli- bakteerit sekä suolistoperäiset enterokokit. Uimarantojen vesien mikrobiologinen laatu täytti uimavedelle asetetut laatuvaatimukset.

Kunnanhallituksen päätökset 12.8.2019

Tiistaina 13. elokuuta 2019

Päätökset tehtiin esityslistan mukaisina seuraavin poikkeuksin:

Satutuokiot alkavat Nurmijärven pääkirjastossa 28.8.

Maanantaina 12. elokuuta 2019

Pääkirjaston satutuokiot alkavat taas elokuun lopulla. Luvassa on lukemisen lisäksi monenlaista ohjelmaa lapsille. Satutuokiot on tarkoitettu yli 3-vuotiaille.

Ylimääräiset hedelmät ja marjat hyötykäyttöön

Perjantaina 9. elokuuta 2019

Satokausi alkaa olla parhaimmillaan – ja joillain ehkäpä jopa turhankin runsas? Jos olet pulassa ylijäämäsadon kanssa, voit nyt lahjoittaa puutarhastasi hedelmiä tai marjoja koululaisten, lasten ja ikäihmisten käyttöön.

Täytä vatsasi edullisesti koulun ylijäämäruoalla

Perjantaina 9. elokuuta 2019

Elastisen Taaborinvuoren konsertti loppuunmyyty

Perjantaina 9. elokuuta 2019

Lauantaina 10.8. järjestettävän Taaborinvuori soi –konsertin kaikki liput on loppuunmyyty, joten Taaborinuorella ei järjestetä lipunmyyntiä.

Taaborinvuori soi -konsertti järjestetään vuosittain Nurmijärven Palojoella Aleksis Kiven lapsuusmaisemissa. Konsertissa ovat vuosien varrella esiintyneet monet suomirokin keskeiset vaikuttajat. Tänä vuonna konsertissa esiintyy Suomen menestyneimpiin hip hop -artisteihin kuuluva Elastinen.

Korsisaari tiedottaa: Rahastuslaiteissa häiriöitä

Torstaina 8. elokuuta 2019

Rahastuslaitejärjestelmässä on tänään esiintynyt ongelmia matkakorttien lisälatauksissa ja koulumatkakorteissa. Myöskin laitteelta on kadonneet kaikki HSL kertalippuhinnat. Järjestelmätoimittaja selvittää tilannetta parhaillaan.

Suunniteltu vedenjakelun keskeytys Jukolantien ja Venlantien alueella ma 12.8.2019

Keskiviikkona 7. elokuuta 2019

Lue usein kysytyt kysymykset koulukyydistä ja Kouluun.fi-palvelusta!

Keskiviikkona 7. elokuuta 2019

Uusi lukuvuosi alkaa kaikissa Nurmijärven kouluissa huomenna torstaina 8.8.2019 klo 9.00. Peruskoululaisia Nurmijärvellä on noin 6000, joista noin neljännes on koulukyydityksen piirissä. Suurin osa kuljetusoppilaista kulkee joukkoliikenteellä, joka tarkoittaa linja-autovuoroja ja Kivenkyytiä. Tähän tiedotteeseen on koottu huoltajille tärkeää tietoa koulukyydityksestä. Lue myös pidempi juttu tästä linkistä: https://www.nurmijarvi.fi/ajankohtaista/12315/tarkeaa_tietoa_koulukuljetuksista

Taiteiden yö Klaukkalan kirjastossa 30.8.

Keskiviikkona 7. elokuuta 2019

Loppukesän jokavuotinen kulttuuritapahtuma, Klaukkalan kirjaston Taiteiden yö, aloittaa kirjaston ohjelmallisen syksyn pe 30.8. klo 18-22. Taiteiden yössä eri taiteenalojen edustajat esittävät ohjelmaa kirjastossa yömyöhään asti. Tapahtuma on maksuton. Yhteistyökumppanina on tänäkin vuonna Taidekieppi.