Näytä kaikki

Tilaa uutiset RSS-syötteinä

Elastisen Taaborinvuoren konsertti loppuunmyyty

Perjantaina 9. elokuuta 2019

Lauantaina 10.8. järjestettävän Taaborinvuori soi –konsertin kaikki liput on loppuunmyyty, joten Taaborinuorella ei järjestetä lipunmyyntiä.

Taaborinvuori soi -konsertti järjestetään vuosittain Nurmijärven Palojoella Aleksis Kiven lapsuusmaisemissa. Konsertissa ovat vuosien varrella esiintyneet monet suomirokin keskeiset vaikuttajat. Tänä vuonna konsertissa esiintyy Suomen menestyneimpiin hip hop -artisteihin kuuluva Elastinen.

Korsisaari tiedottaa: Rahastuslaiteissa häiriöitä

Torstaina 8. elokuuta 2019

Rahastuslaitejärjestelmässä on tänään esiintynyt ongelmia matkakorttien lisälatauksissa ja koulumatkakorteissa. Myöskin laitteelta on kadonneet kaikki HSL kertalippuhinnat. Järjestelmätoimittaja selvittää tilannetta parhaillaan.

Suunniteltu vedenjakelun keskeytys Jukolantien ja Venlantien alueella ma 12.8.2019

Keskiviikkona 7. elokuuta 2019

Lue usein kysytyt kysymykset koulukyydistä ja Kouluun.fi-palvelusta!

Keskiviikkona 7. elokuuta 2019

Uusi lukuvuosi alkaa kaikissa Nurmijärven kouluissa huomenna torstaina 8.8.2019 klo 9.00. Peruskoululaisia Nurmijärvellä on noin 6000, joista noin neljännes on koulukyydityksen piirissä. Suurin osa kuljetusoppilaista kulkee joukkoliikenteellä, joka tarkoittaa linja-autovuoroja ja Kivenkyytiä. Tähän tiedotteeseen on koottu huoltajille tärkeää tietoa koulukyydityksestä. Lue myös pidempi juttu tästä linkistä: https://www.nurmijarvi.fi/ajankohtaista/12315/tarkeaa_tietoa_koulukuljetuksista

Taiteiden yö Klaukkalan kirjastossa 30.8.

Keskiviikkona 7. elokuuta 2019

Loppukesän jokavuotinen kulttuuritapahtuma, Klaukkalan kirjaston Taiteiden yö, aloittaa kirjaston ohjelmallisen syksyn pe 30.8. klo 18-22. Taiteiden yössä eri taiteenalojen edustajat esittävät ohjelmaa kirjastossa yömyöhään asti. Tapahtuma on maksuton. Yhteistyökumppanina on tänäkin vuonna Taidekieppi.

Valinnanvapauskokeiluun osallistuneet siirtyvät takaisin julkisiin palveluihin syyskuusta alkaen

Tiistaina 6. elokuuta 2019

Uudenmaan alueellinen valinnanvapauskokeilu päättyy 31.8.2019 ja kokeiluun osallistuneet siirtyvät takaisin julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon piiriin. Tämä ei vaadi mitään toimenpiteitä kokeiluun osallistuneilta.

Äkillinen vedenjakelun keskeytys osassa Nukarin alueen kiinteistöistä 5.8.

Sunnuntaina 4. elokuuta 2019

Vedenjakelussa häiriöitä Klaukkalan ja Lepsämän alueella - vuoto on korjattu

Perjantaina 2. elokuuta 2019

Wilma on oppilashallinto-ohjelma, joka korvaa Helmin uuden lukuvuoden käynnistyessä 8.8.2019

Torstaina 1. elokuuta 2019

Nurmijärven kouluissa on ollut vuosia käytössä Helmi-oppilashallinto-ohjelma, joka korvataan elokuun alussa Wilmalla. Lukuvuoden alussa Wilmasta otetaan käyttöön perustoiminnot ja myöhemmin Wilman käyttöä laajennetaan myös muihin toimintoihin. Oppilaiden vanhemmille Wilmaan kirjautuminen on ollut mahdollista vaiheittain heinäkuusta alkaen.

Tärkeää tietoa koulukuljetuksista

Keskiviikkona 31. heinäkuuta 2019

Uusi lukukausi alkaa kaikissa Nurmijärven kouluissa torstaina 8.8.2019 klo 9.00. Tässä viestissä on tärkeää tietoa koulukuljetusoppilaiden koteihin.