Näytä kaikki

Tilaa uutiset RSS-syötteinä

Rajamäentien kiertoliittymän ja Kiljavantien rakentamisen aiheuttamat muutokset liikennejärjestelyihin

Perjantaina 16. elokuuta 2019

Nurmijärven kunta rakennuttaa Rajamäentien-Kiljavantien kiertoliittymää ja Kiljavantien suojatiesaarekkeita. Samalla parannetaan mm. Kiljavantien suunnan kaukolämpöverkostoa. Rakennusurakan arvioitu valmistumisaika on lokakuun lopussa 2019.

Klaukkalan keskustassa ja Lepsämässä talousvedessä voi olla ajoittain ruskeaa väriä

Perjantaina 16. elokuuta 2019

Perjantaina 2.8.2019 Klaukkalan keskustassa tapahtuneen runkovesijohtovuodon johdosta vesijohtoverkostosta on irronnut rautasakkaa. Keskiviikkona 14.8.2019 suoritettiin Nurmijärven Veden toimesta Klaukkalan vesitornin vuosittainen ylitäyttö, joka on vesijohtoverkoston säännöllinen kunnossapitoon liittyvä toimenpide. Vesitornin täytön yhteydessä virtausnopeudet Klaukkalan alueen vesijohtoverkostossa ovat kasvaneet, jolloin putkistoissa olevaa sakkaa on lähtenyt liikkeelle kulkeutuen paikoitellen käyttäjille asti.

Pehmolelujen syysyön seikkailu järjestetään pääkirjastossa 5.9. – 6.9.

Torstaina 15. elokuuta 2019

Kesällä suuren suosion saanut pehmolelujen kesäyö kirjastossa sai niin suuren suosion, että kirjasto päätti vastata yleisön toiveeseen ja järjestää uuden pehmolelujen yövierailun pääkirjastoon syksyllä.

Uppo-Nallen syntymäpäivää juhlitaan koko perheen konsertissa

Torstaina 15. elokuuta 2019

Kirjailija Elina Karjalaisen luoma rakastettu Uppo-Nalle täyttää tänä vuonna jo 42 vuotta. Tämä viehättävä nallekarhu viettää syntymäpäiväänsä Loiskis-orkesterin ja näyttelijä-laulaja Eija Ahvon yhteistyössä toteuttamassa juhlakonsertissa.

Klaukkalantien – Ropakkotien – Kiikkaistenkujan liittymän rakentamisen aiheuttamat muutokset liikennejärjestelyihin

Keskiviikkona 14. elokuuta 2019

Nurmijärven kunta on rakennuttanut Klaukkalantien – Ropakkotien - Kiikkaistenkujan liittymää sekä siihen liittyviä muutostöitä katuverkostossa. Liittymän uudet liikennevalot otetaan käyttöön 15.8.2019 alkaen.

Keski-Uudenmaan uimavesien mikrobiologinen laatu hyvä, osalla rannoista havaittiin sinilevää

Tiistaina 13. elokuuta 2019

Keski-Uudenmaan ympäristökeskus haki 8.8.2019 uimarantavesien seurantanäytteitä Järvenpään, Mäntsälän, Tuusulan ja Nurmijärven yleisiltä uimarannoilta. Näytteistä tutkittiin Escherichia coli- bakteerit sekä suolistoperäiset enterokokit. Uimarantojen vesien mikrobiologinen laatu täytti uimavedelle asetetut laatuvaatimukset.

Kunnanhallituksen päätökset 12.8.2019

Tiistaina 13. elokuuta 2019

Päätökset tehtiin esityslistan mukaisina seuraavin poikkeuksin:

Satutuokiot alkavat Nurmijärven pääkirjastossa 28.8.

Maanantaina 12. elokuuta 2019

Pääkirjaston satutuokiot alkavat taas elokuun lopulla. Luvassa on lukemisen lisäksi monenlaista ohjelmaa lapsille. Satutuokiot on tarkoitettu yli 3-vuotiaille.

Ylimääräiset hedelmät ja marjat hyötykäyttöön

Perjantaina 9. elokuuta 2019

Satokausi alkaa olla parhaimmillaan – ja joillain ehkäpä jopa turhankin runsas? Jos olet pulassa ylijäämäsadon kanssa, voit nyt lahjoittaa puutarhastasi hedelmiä tai marjoja koululaisten, lasten ja ikäihmisten käyttöön.

Täytä vatsasi edullisesti koulun ylijäämäruoalla

Perjantaina 9. elokuuta 2019