Tarjolla poikkeuksellisen kiinnostava kohde

Nurmijärven kunta myy historialliset Suomiehen koulukiinteistöt verkkohuutokaupalla

Onko sinulla haaveissa uniikki koti tai ihastuttava majatalo? Tässä voi olla mahdollisuutesi! Nurmijärven kunta huutokauppaa historiallisen kohteen Suomiehen kylästä, vain 15 minuutin ajomatkan päästä Rajamäen, Hyvinkään ja Jokelan palveluista. Kunta järjestää yleiset näytöt sunnuntaina 20.1. ja 10.2.

Katso kohde Huutokauppa.comin sivuilta

Kaupan olevilla rakennuksilla on tuhat tarinaa kerrottavinaan. Suomiehen koulukiinteistöt käsittävät 1916 valmistuneen puukoulun ja 1950 valmistuneen kivikoulun sekä 1938 rakennetun talousrakennuksen. Puukoulun rakennuksen pinta-ala on 245 k-m² ja rakennuksen opetustilat ovat yhdessä kerroksessa. Kivikoulun pinta-ala on 512 k-m² ja sen tilat on kolmessa kerroksessa. Koulurakennukset on luokiteltu Nurmijärven rakennusperintöselvityksessä luokkaan 1, johon kuuluvat Nurmijärven arvokkaimmat kohteet.

"Harvoin tarjolla on näin kiinnostavaa ostokohdetta. Riippuen huutokauppaan osallistuvien innosta, kohteen saattaa saada hyvinkin edulliseen hintaan", Nurmijärven kunnan maankäyttöpäällikkö Hannu Kujala kertoo.

Suomiehen koulu sijaitsee Suomiehen kylässä noin 15 minuutin ajomatkan päässä niin Rajamäen, Hyvinkään kuin Jokelankin palveluista. 

"Kohde on keskellä kauneinta maaseutua, pihapiiristä löytyvät kiipeilytelineet sekä urheilukentät ja rakennukset itsessään huokuvat historiaa. Koko paketti on vain vartin päästä kolmen eri taajaman palveluista. En näkisi mahdottomana, että joku kiinnostuisi remontoimaan esimerkiksi majatalon tähän historialliseen kiinteistöön. Toki kohde sopii myös isolle perheelle", Kujala näkee.

Huutoaika 7.1.-20.2.2019

Huutokaupattavan koulukiinteistön huutoaika päättyy keskiviikkona 20.2.2019. Kohde myydään yhtenä kokonaisuutena korkeimman hyväksyttävän tarjouksen tehneelle. Kunta pidättää itsellään oikeuden hylätä kaikki tehdyt tarjoukset. Lopullisen myyntipäätöksen tekee Nurmijärven kunnanhallitus.

Nurmijärven kunta myy kohteen Huutokaupat.comin* kautta. Aiemmin syksyllä kunta myi nettihuutokaupalla kaksi kiinteistöä Rajamäeltä ja yhden kiinteistön Röykästä. Huutokaupat.comissa vieraillaan kuukausittain yli kolme miljoonaa kertaa.

Kunta järjestää yleiset näytöt sunnuntaina 20.1. ja 10.2. klo 12-14. Osoite on Suomiehen koulutie 267, 05450 Hyvinkää. Katso kohde ja osallistu huutokauppaan Huutokauppa.comissa.

Lisätietoja:

Hannu Kujala, Nurmijärven kunnan maankäyttöpäällikkö, 040 317 2371, hannu.kujala (at) nurmijarvi.fi

*Huutokaupat.com on Suomen suurin arvo-omaisuuden huutokauppapalvelu. Yritykset ja julkisen hallinnon toimijat huutokauppaavat palvelussa kaikkea arvo-omaisuutta yli 230 miljoonalla eurolla vuodessa. www.huutokaupat.com