"On varmaa, että sinkkuja on tarjolla" - Seminaarinmäen mieslaulajat Monikkosalissa 21.4.

12.4.2018 13.00

Suomalaisen pop- ja rock-kuoromusiikin edelläkävijänä tunnettu Seminaarinmäen mieslaulajat konsertoi Monikkosalissa lauantaina 21. huhtikuuta.

Konsertissa kuullaan parhaita paloja kuoron viime syksynä tekemältä 20 sinkkua -kiertueelta sekä muuta Semmareiden tuotantoa.

-Olemme ensimmäinen kuoro koko maailmassa, jonka kaikki jäsenet tekevät yhtä aikaa oman soolojulkaisun. Bändimaailmassa soolourien houkutus on yleisempää, mutta halusimme nyt itsekin kokeilla sinkkuelämää, kuoronjohtaja Reima Viitala veistelee.

Semmarit tunnetaan humorististen sanoitustensa ohessa hulvattoman hauskasta lavashowstaan, josta ei puutu vauhtia ja koreografisia käänteitä.

-Keikoilla tarjolla on sekä uudesta että vanhasta tuotannosta koostuva audiovisuaalinen ilotulitus ja miehisen tunne-elämän vuoristorata yllätyksineen. Sen kyydissä lennetään, mutkitellaan ja myös pysähdytään.

Musiikki ei ole perinteistä kuorolaulua. Ryhmä tunnetaan rohkeasti eri musiikkirajoja rikkovana ja oman soundinsa luoneena show-kokoonpanona.

Viitala lupaa, ettei kuoron kyydissä säästy yllätyksiltä kukaan.

-Yhteishengen säilymisen turvaamiseksi soolokappaleita ei luultavasti konserteissa kuulla, mutta sinkkuja on toki keikkapaikoilla tarjolla.

La 21.4. klo 18 Seminaarinmäen mieslaulajat: Parhaita paloja 20 sinkkua -kiertueelta ja muuta Semmareiden tuotantoa, Monikkosali, Kuntotie 7, Klaukkala. Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut.

OSTA LIPPU: Lippupiste

www.monikkosali.fi