Valtuuston 12.3.2018 päätökset: Virpi Räty Nurmijärven kunnanhallituksen puheenjohtajaksi

12.3.2018 19.00

Kunnanhallituksen puheenjohtajan tehtävä vapautui Outi Mäkelän tultua aiemmin valituksi Nurmijärven kunnanjohtajaksi. Puheenjohtajaksi valittiin Virpi Räty.

 

Eron myöntäminen Heikki Sahakankaalle asemakaavoitus- ja rakennuslautakunnan varajäsenyydestä sekä täydennysvaali

Heikki Sahakankaalle myönnettiin ero asemakaavoitus- ja rakennuslautakunnan varajäsenyydestä. Hänen tilalleen nimettiin Ilpo Pölönen lautakunnan jäljellä olevaksi toimikaudeksi.


Eron myöntäminen Kimmo Pirkkalalle Keski-Uudenmaan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän yhtymävaltuuston varajäsenyydestä sekä täydennysvaali

Kimmo Pirkkalalle myönnettiin ero Keski-Uudenmaan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän yhtymävaltuustosta. Hänen tilalleen nimettiin Esa Laitinen Tuomas Sarpolahden varajäseneksi jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

 

Kunnanhallituksen puheenjohtajan valinta

Valtuusto valitsi Virpi Rädyn (KOK) kunnanhallituksen puheenjohtajaksi jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

 

Ilmoitusasiat

Vs. kunnanjohtaja Outi Mäkelän ajankohtaiskatsaus

Outi Mäkelä kertoi Kuuden soten asioista - tänään on mm. alkanut suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeilu. Helsingin seudun yhteistyökokous on tulossa lähiaikoina mielenkiintoisine aiheineen.

Klaukkalan ohikulkutiehen liittyvä valitus on hylätty ja ohikulkutiehanke etenee. Esityksiä Nurmijärveä positiivisesti esille tuoneista henkilöistä toivotaan tehtävän 20.3. mennessä kunnan kotisivujen kautta. Henkilöt palkitaan Monikossa Nurmijärvi-gaalassa 18.4.

Kunnan toimialoihin liittyen elinkeinojohtaja Seppo Pietarinen on aloittanut kehitysjohtajan viransijaisena ja suunnittelupäällikkö Juha Oksanen teknisen johtajan viransijaisena, molemmat syyskuulle saakka.

Keväällä on lähdössä käyntiin mm. uuden kuntastrategian jalkauttaminen, kunnan toimintaorganisaation päivittäminen sekä viestinnän ja vuorovaikutuksen aktivoiminen. Kunnanjohtajan tarkoituksena on kiertää sekä kunnan toimipisteissä että kylillä. Hän on myös aloittanut blogin pitämisen kunnan kuulumisista kunnan kotisivuilla.

 

Kunniamerkkejä ansioituneille

Kokouksen alussa luovutettiin Suomen tasavallan presidentin myöntämiä kunniamerkkejä ansioituneille virkamiehille ja poliitikoille:

Suomen Leijonan ritarikunnan ritarimerkin sai palvelujohtaja Erja Pentti Keski-Uudenmaan sotesta.  Hän toimi aiemmin mm. Nurmijärven sosiaali- ja terveysjohtajana.

Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan ansioristi luovutettiin sivistystoimenjohtaja Tiina Hirvoselle, yleiskaavapäällikkö Anita Pihalalle, valtuutettu Juha Peltoselle ja entiselle valtuutetulle Kaisu Paulannolle.

Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan mitali kultaristein luovutettiin henkilöstöpalveluesimies Raija Nurmelalle.

Tekninen johtaja Ilkka Ruudulle on jo aiemmin luovutettu Suomen Leijonan ritarikunnan ritarimerkki.

 

Valtuuston kokoukset lähetetään suorana kunnan kotisivujen kautta ja lähetykset ovat katsottavissa kunnan kotisivujen  kautta.

Seuraava kokous on ke 25.4.

 

Esityslista