Asiakaskysely päihde- ja mielenterveyspalveluissa 7.1.2018 asti

4.12.2017 12.00

Arvoisa uusimaalainen! Jos olet mielenterveys- ja/tai päihdekuntoutuja tai kuntoutujan omainen, ehtisitkö vastata nimettömänä muutamaan kysymykseen mielenterveys- ja päihdepalveluja koskien? Mielenterveyden keskusliitto toteuttaa kyselyn yhdessä Uudenmaan maakuntauudistuksen esivalmistelun sosiaali- ja terveystiimin alaisen päihde- ja mielenterveyspalvelujen valmisteluryhmän kanssa. Valmisteluryhmässä ovat edustettuna kaikki Uudenmaan alueet/kunnat ja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS).

Haluamme kerätä asiakkaan ja hänen läheisensä kokemuksia palveluista ja vaikuttaa kuuluisassa sote-uudistuksessa parempiin palveluihin.

Kysymyksiä on 20, joista osa kuntoutujalle, osa läheiselle. Lähes kaikkiin voi vastata "rasti ruutuun"-pohjalta eli vastaaminen ei vie kovin paljoa aikaa. Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti ja luottamuksellisesti. Jos johonkin kysymykseen vastaaminen tuntuu ikävältä, sen voi hypätä ylikin. Yksittäinen vastaaja ei ole tunnettavissa, vaan käsittelemme koostetta vastauksista.

Palvelun käyttäjän kokemusten kerääminen on kuitenkin todella tärkeää, jotta palveluita voidaan kehittää. Vastauksia toivomme viimeistään 7.1.2018.

 KYSELY: https://www.webropolsurveys.com/S/906ED9792E2C8ECC.par