Katri Helenan joulukonsertti Nurmijärven kirkonkylässä

31.10.2017 12.00

Katri Helenan joulukonsertti järjestetään keskiviikkona 29. marraskuuta Nurmijärven kirkossa.

Joulukonsertissa kuullaan lauluja Katri Helenan vuonna 2015 julkaisemalta Niin on aina ollut -joululevyltä. Konsertissa ja levyllä soivat muun muassa tutut Sydämeeni joulun teen ja Tulkoon joulu.

Niin on aina ollut, Siivet, Taivas, Hiljaisuus, Rumpalipoika ja Hiljainen kiitos ovat uusia lauluja, joiden tunnelmissa voi kuulla saman kaipuun joulun rauhaan, kuin aiempien vuosikymmenien joulusuosikeissakin.

Liput alk. 28 € (sis. palvelumaksun) Lippupisteestä, puh. 0600 900 900 (1,98 €/min +pvm), lipunmyynti ovella alkaa tuntia ennen konserttia, jos lippuja on jäljellä. Lipun hintaan saatetaan lisätä myyntipistekohtainen toimitusmaksu. Tarkemmat tiedot lippu.fi/myyntipisteet.

Järj. Nurmijärvenn kulttuuripalvelut

OSTA LIPPU: Lippupiste

Kirkon ovet avataan yleisölle tuntia ennen tapahtumaa. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen konsertin alkamista. Kirkon parkkipaikalla on tilaa vain rajoitetusti. Lisää parkkipaikkoja on mm. kunnantalon ja kirjaston edessä.

Konsertin kesto 1 h 15 min.

Pyörätuolipaikka pitää ostaa etukäteen. Paikkoja on myynnissä rajoitetusti. Kirkkoon pääsee sisään ramppia pitkin, mutta kirkko ei ole täysin esteetön tila. Pyörätuolia käyttävää pyydetään saapumaan saattajan kanssa paikalle viimeistään puoli tuntia ennen konsertin alkamista. Henkilökunta auttaa tarvittaessa pyörätuolin sisään ja ulos.