Vesa Haaja (Kuva Pasi Rytkönen)

Vesa Haaja (Kuva Pasi Rytkönen)

Taiteiden yö Klaukkalan kirjastossa pe 1.9.

7.8.2017 15.00

Klaukkalan kirjaston syksy alkaa näyttävästi Taiteiden yö –tapahtumalla pe 1.9. klo 18 . Luvassa on tähtivieraita, työpajoja, tanssia ja taidetta moneen makuun. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lapsille Taiteiden yö tarjoaa Nukketeatteri Sytkyjen seikkailun "Puutarhasatuja". Juha Laukkanen taikoo lapset matkalle Kiinaan, lohikäärmeiden maahan. Kankaanpainopajassa lapset ja koko perhe voivat osallistua yhteisen Taiteiden yö -kankaan tekemiseen tai mennä seuraamaan animaatioelokuvia käsikirjastoon.

Yksi tämän hetken lahjakkaimmista teatteriohjaajista, kirjailija Juha Hurme, kertoo uudesta kirjastaan "Niemi" ja paljastaa samalla vaiettuja asioita Suomen historiassa. Harry's Place -kvartetti on paikalla ilahduttamassa vauhdikkaalla jazz-ohjelmallaan.

Aiemmin ohjelmassa ilmoitettu näyttelijä Laura Malmivaaran puheenvuoro on peruuntunut työesteen vuoksi. Hänen tilalleen tulee suosittu näyttelijä Krista Kosonen kertomaan  elokuun alussa ensi-iltansa saaneesta Zaida Bergrothin ohjaamasta Miami-elokuvasta, jossa hän esittää toista pääroolia.

Nurmijärven Taideyhdistyksen Vicky Maarasen vetämä suosittu croquis-työpaja on tälläkin kertaa kirjaston alakerrassa, jossa voi myös käydä ihailemassa Tuula Ropposen bodypainting-maalausnäytöstä.

Alapihalla on tarjolla kahvia, lettuja ja nuotiomakkaraa, Kirjastoauto Oiva ja muutamia käsityökojuja.

Klaukkalalainen Agents-tähti Vesa Haaja päättää illan esittämällä bändinsä kanssa Agents-yhtyeen parhaita, vanhaa rockia ja otteita Haajan soololevyltä. Samalla yleisö voi halutessaan tanssia kirjahyllyjen välissä. Illan lopuksi valmis bodypainting-maalaus käy esittäytymässä kirjastosalissa.

Taidekieppiin kuuluva taiteilija, graafikko Laura Pohjosen näyttely "Satutunti" on esillä Galleria Toivossa
1.9.-20.10.

Tutustu ohjelmistoon (pdf-tiedosto) >>