Vesikatko on päättynyt Alitilantien kunnallistekniikan saneeraustyömaalla

23.8.2019 16.00

PÄIVITYS KLO 15.40

Liitostyöt on saatu valmiiksi Alitilantien kunnallistekniikan saneeraustyömaalla ja vedenjakelu on palautunut normaaliksi. Vedenjakelun keskeytyksen aikana virtaussuunnat sekä virtausnopeudet ovat muuttuneet vesijohtoverkostossa, minkä vuoksi putkistoista saattaa irrota rautasakkaa. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

PÄIVITYS KLO 8.30

Vesikatkoaluetta joudutaan laajentamaan Roosankujalle. Vedenjakelu keskeytyy myös osoitteessa Roosankuja 13 - 17.

ALKUPERÄINEN TIEDOTE

Nurmijärven Veden saneeraustyömaalla tehdään vesijohdon liitostöitä Alitilantiellä sekä Alitilantien ja Ropakkotien risteyksessä. Liitostöiden johdosta joudumme keskeyttämään vedenjakelun keskiviikkona 28.8.2019 klo 08.00-18.00 väliseksi ajaksi.

Vedenjakelun keskeytyksen piirissä ovat kiinteistöt osoitteessa Alitilantie 2a - 28, Ropakkotie 1, 3, 5, 6 ja 8 sekä Klaukkalantie 72 ja 72b. Kiinteistöjä on tiedotettu postilaatikoihin jaettavilla tiedotteilla ja häiriötiedotepalvelun kautta

Vedenjakelu voidaan aloittaa ilmoitettua aikaisemmin.

Suosittelemme varattavaksi katkoksen ajaksi talousvettä.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Suosittelemme tilaamaan vesihuollon häiriötiedotteen.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Nurmijärven Veden vikapalvelu (09) 879 7112