Kunnan uudistunut kesäesite julkaistu

8.5.2019 8.00

Nurmijärven kunnan kesäesite Nurmijärven kesä 2019 on julkaistu. Esite jaetaan jokaiseen kotitalouteen Nurmijärven alueella. Lisäksi esite on jaossa myös kunnan asiakaspalvelupisteissä kunnantalolla ja kirjastoissa, kunnan tapahtumissa sekä paikallisissa yrityksissä.

Tuoreessa kesäesitteessä on uusittu ilme, joka tukee kunnan brändiuudistusta. Poiketen edellisvuosista esite jaetaan jokaiseen kotitalouteen.

"Meillä on Nurmijärvellä paljon koettavaa ja nähtävää kesäisin. Uskon, että kauempaa tulevien ohella myös monet nurmijärveläiset innostuvat matkailemaan kotikunnassaan, kunhan saavat tietoa tapahtumista ja palveluista", Nurmijärven kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo. "Kunnanvaltuuston huhtikuussa hyväksymässä viestintäohjelmassa on nostettu esille matkailu- ja tapahtumaviestinnän kehittäminen, ja kesäesite osaltaan edistää näitä molempia."

Kesäesitteessä esitellään kunnan tapahtumia ja palveluita kattavasti. Kuntalaiset, järjestöt ja yritykset saivat ehdottaa sisältöä kesäesitteeseen maaliskuussa kunnan kotisivujen verkkolomakkeen kautta.

"Saimme paljon sisältöehdotuksia ja minua ilahduttaa, kuinka innolla kuntalaiset ovat ottaneet uudistuneen esitteen vastaan. Paketti on varsin tuhti, mutta kaikkia kesän tapahtumia tai palveluita esitteemme ei suinkaan kata. Kunnalle voi edelleen ilmoittaa tapahtumia kotisivujen tapahtumakalenteriin lisättäväksi", Siltanen kehottaa.

Voit tutustua Nurmijärven kesä 2019 -esitteeseen kunnan kotisivuilla osoitteessa nurmijarvi.fi/matkailu
Kunnan kotisivujen tapahtumakalenteriin tapahtumia voi ilmoittaa osoitteessa nurmijarvi.fi/ilmoita_tapahtuma

Pikku Papun Musiikkisirkus järjestetään Taaborilla 8.6. klo 13 - ei Monikossa!

Kunnan viestintäpäällikkö on päällisin puolin tyytyväinen uudistuneeseen kesäesitteeseen, mutta harmittelee muutamaa virhettä.  Poiketen kesäesitteen tiedosta Taaborin kesäkarnevaali: Pikku Papun Musiikkisirkus järjestetään 8.6. klo 13 Taaborinvuorella eikä syyskuussa Monikossa.

"Valitettavasti esitteessä on Pikku Papun Musiikkisirkuksen kohdalla virhe, joka menee päätoimittajana minun piikkiini. Toinen kömmähdys liittyy esitteessä olevaan karttaan, jossa Valkjärven uimarannat ovat keskenään väärinpäin", Siltanen pahoittelee.

Nurmijärven kesä 2019 on jaossa kunnan asiakaspalvelupisteissä kunnantalolla ja kirjastoissa, kunnan tapahtumissa sekä joissakin paikallisissa yrityksissä. Yritykset ja muut toimijat voivat tilata niitä edelleen jaettavaksi halutessaan kunnan viestinnästä.

Kesäesite >>