SB-Pro

SB-Pro

Monikon tapahtumatorilla tavataan! Kunta huomioi salibandyn Suomen mestarit Nurmijärvi Openissa

7.5.2019 15.00

Nurmijärven kunta palkitsee salibandyn tuoreet Suomen mestarijoukkueen SB-Pron lauantaina Nurmijärvi Open -tapahtumassa. Tunnustus jaetaan noin 11.30 tapahtuman päälavalla. Koko perheen tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

SB-Pro Liiganaiset voitti salibandyn Suomen mestaruuden lauantaina kotiottelussa loppuunmyydyssä Arkadia Hallissa. Vastassa SB-Prolla oli porvoolainen PSS, ja jännitysnäytelmä ratkesi lopulta jatkoerässä kotijoukkueen eduksi 4-3. SB-Pro voitti liigamestaruuden myös viime vuonna.

"Olemme Nurmijärvellä haljeta ylpeydestä! Upeaa taistelua ja sitkeää työtä matsista toiseen ja siitä ansaitusti jo toinen SM-kulta peräjälkeen. SB-Pro on jättänyt jälkensä Nurmijärven historiaan", hehkuttaa Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä. "Ja olihan tämä vielä edellistä makeampi voitto, kun se pelattiin upouudella kotikentällä. Pitkään odotettu Arkadia Halli on osoittautunut toimivaksi peliareenaksi ja myös yleisö on löytänyt tiensä katsomoon. Tunnelma on ollut huikea ja viimeisessä ottelussa tehtiin hallin yleisöennätys."

Nurmijärven kunta haluaa huomioida SB-Pron menestystä vielä erikseen Nurmijärvi Openissa lauantaina 11.5.2019 klo 11.30.

"Monikon tapahtumatorilla tavataan! Nurmijärvi Open on ilmiöjuhla, ja nyt myös kultajuhla. Nyt kannattaa rynnistää torille ja nauttimaan huikeasta tapahtumatarjonnasta!", Outi Mäkelä kannustaa.

Nurmijärvi Open - koko perheen huipputapahtuma 11.5.

Nurmijärvi Open on tänä keväänä ensimmäistä kertaa järjestettävä koko perheen tapahtuma, joka järjestetään Klaukkalan Urheilupuistossa 11.5.2019 klo 10.00 alkaen. Tapahtuma-alueina toimivat Urheilupuiston ulkoalueet sekä Monikko.

Päivän aikana esiintyy myös humoristista folk-poppia esittävä trubaduuriyhtye Kalevauva.fi, joka on tullut tunnetuksi Vauva-lehden keskustelufoorumin keskusteluiden sanoituksista. Lapsia hauskuttaa mm. Mimi ja Kuku.  Tapahtumassa pääsee muun muassa kaatamaan metsää TTS:n simulaattorirekassa, ihmettelemään paloautoja, pomppimaan pomppulinnassa, ratsastamaan ponilla tai keppihevosella, opettelemaan graffitin maalaamista, kuuntelemaan klassista musiikkia ja tutustumaan kieltolain kiehtovaan historiaan. Tapahtumavieraan vatsasta pitävät huolen useat ruokakojut. Karnevaalit päättää Nurmijärven Opiston iltapäivätanssit. Tapahtumaan järjestetään ilmaiset kuljetukset.

Katso lisätietoa tapahtumasta: neary.fi/open