Kasvatustieteen professori puhuu menestymisen avaimista Klaukkalan kirjastossa 24.4.

8.4.2019 13.00

KT Satu Uusiautti vierailee Klaukkalan kirjastossa ke 24.4. klo 18. Hän kertoo vasta ilmestyneestä kirjastaan ”Tunnista vahvuutesi ja menesty”, kuinka edistää menestymistä tavalla, joka vahvistaa myös tyytyväisyyttä ja hyvinvointia muita arvostaen.

Satu Uusiautti (s. 1980) suomalainen kasvatustieteilijä ja Lapin yliopiston kasvatustieteen, erityisesti kasvatuspsykologian professori. Hän on tutkinut muun muassa työssä menestymisen ilmiötä ja julkaissut teemasta lukuisia kansainvälisiä tiedeartikkeleita ja -kirjoja. Hän on myös kirjoittanut yhdessä Kaarina Määtän kanssa teoksen Rakkaus. Tunteita, taitoja, tekoja (2014).

"Todellisen menestyjän tunnistaa hymystä, aidosta iloisuudesta, tyytyväisyydestä itseen ja elämään sekä muiden kunnioittamisesta. Jokainen voi menestyä tunnistamalla vahvuutensa ja kehittämällä niitä. Joku löytää vahvuutensa työstä, toinen harrastuksesta ja kolmas vaikkapa vapaaehtoistyöstä. Tyytyväinen ja innostunut ihminen levittää hyvää myös ympärilleen, mikä voi auttaa myös muita tunnistamaan vahvuuksiaan", sanoo Satu Uusiautti.

Kuva: Uzi Varon