Timo Parvelan kirjoista tutut Maukka ja Väykkä seikkailevat Monikkosalin lastentapahtumassa

20.3.2019 9.00

Mitä voi tehdä sateisena päivänä, kun aikakin tuntuu eksyneen vesipisaroiden joukkoon? -No vaikka mitä! Sen todistavat Pikku Kakkosesta ja television joulukalenterista tutut kaverukset Maukka ja Väykkä, jotka seikkailevat Timo Parvelan kirjoittamassa veikeässä lastenesityksessä. "Maukan ja Väykän hyvä päivä" nähdään Monikkosalissa lauantaina 30.3.

Lotta Kuusiston esittämä Maukka-kissa ja Paavo Kerosuon Väykkä-koira muuttavat sateisenkin päivän auringonpaisteeksi laulaen, tanssien ja tarinoita kertoen.

Yleisöä johdattavat Maukan ja Väykän maailmaan hauskat tarinat ja Iiro Rantalan säveltämä musiikki. Esityksen muusikkona on Jukka Ojala.

Maukka ja Väykkä -tarinoiden kirjoittaja kirjailija Timo Parvela kuuluu maamme luetuimpiin kirjailijoihin. Hänen kirjojaan on myyty noin 1,5 miljoonaa kappaletta ja niitä on käännetty yli 30 kielelle. Parvelan tunnettuja teoksia ovat Ella ja kaverit -sarja, Pate-sarja sekä Maukka ja Väykkä -kirjat.

Maukan ja Väykän esitykseen on Korsisaarin järjestämä kuljetus Rajamäeltä ja Kirkonkylältä. Aikataulu: Rajamäki 12.00, Nurmijärvi 12.15, Monikko 12.35. Paluu samaa reittiä Monikosta n. klo 14.15. Kuljetuksen menopaluulippu on 8 € tai Korsisaaren joukkoliikenteen liput.

La 30.3. klo 13 Maukan ja Väykän hyvä päivä, Monikkosali Kuntotie 7, Klaukkala, www.monikkosali.fi. Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut.

Osta lippu: Lippupiste