Osallistu Kivenkyydin kehittämiseen

6.3.2019 13.00

Millaisia kokemuksia sinulla on Kivenkyydistä? Jäikö parannettavaa? Mitkä asiat toimivat? Mikä ihme on Kivenkyyti? Osallistu Kivenkyydin kehityskyselyyn. Kysely on avoinna 31.3.2019 asti. Osallistuneiden kesken arvotaan kuukauden matkustusoikeus Nurmijärven joukkoliikenteessä.

Palvelu- ja liityntäliikennettä Nurmijärvelle tuottavaa Kivenkyytiä on liikennöity joulukuusta 2009 lähtien. Nurmijärven kunta haluaa kehittää Kivenkyydin toimintaa vastaamaan paremmin kuntalaisten tarpeita. Tämän saavuttamiseksi Nurmijärven kunta kerää kehityskyselyllä tietoa Kivenkyydistä.

Kivenkyydin käyttäjäkyselyyn osallistuminen kestää noin 10-15 minuuttia. Kyselyyn voi vastata maaliskuun loppuun saakka. Kysely löytyy sähköisenä kunnan kotisivuilta ja paperiversiona Kivenkyydin autoista, kunnanviraston palvelupisteeltä ja Nurmijärven kirjastoista. Kyselyyn toivotaan myös vastauksia ja kehitystoiveita niiltä, jotka eivät ole syystä tai toisesta käyttäneet Kivenkyytiä.

Yhteystietonsa antaneiden vastaajien kesken arvotaan kuukauden matkustusoikeus Nurmijärven joukkoliikenteessä. Kyselyn tuloksista ja kesäaikaan Kivenkyydillä järjestettävistä palveluista tiedotetaan loppukeväästä.

Osallistu kehityskyselyyn tästä: www.webropolsurveys.com/kivenkyyti2019.net

Kivenkyydin kehityskysely 2019

Sähköinen kysely löytyy: www.webropolsurveys.com/kivenkyyti2019.net

Paperinen kysely jaossa: Kivenkyydin autot, kunnanviraston palvelupiste sekä Nurmijärven pääkirjasto, Klaukkalan kirjasto ja Rajamäen kirjasto.

Kysely avoinna: 6.3.-31.3.2019

Arvontapalkinto: Yhteystietonsa antaneiden vastaajien kesken arvotaan 1 kk:n matkustusoikeus Nurmijärven joukkoliikenteessä.