Kunta kyselee ehdotuksia uuden valmistuskeittiön nimeksi

14.2.2019 14.00

Nurmijärvelle rakennetaan tänä vuonna uusi valmistuskeittiö, missä valmistetaan ruokaa kaikkiin kunnan kouluihin, päiväkoteihin ja henkilöstöravintoloihin. Kirkonkylään rakennettavan keittiön on tarkoitus olla valmis joulukuussa 2019. Keittiö tarvitsee nimen ja kunta kysyykin kuntalaisilta ehdotuksia uuden valmistuskeittiön nimeksi.

Ehdota nimeä, voita huppari ja täytekakku

Nimiehdotuksia voi jättää kunnan kotisivujen kautta tai kirjastoissa olevilla paperilomakkeilla. Ehdotukset tulee jättää 17.2. mennessä, jonka jälkeen Aleksian johtoryhmä päättää uuden keittiön nimestä. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Nurmijärvi on ilmiö -hupparilla sekä täytekakkulahjakortti.

Haluamme kehittää entistä maukkaampia ruokia yhdessä asiakkaan kanssa. Periaatteena on, että jos ruoan maku vaatii jotain erityistä, se myös tehdään.Ruoanvalmistuksen osaaminen keskitetään uuteen valmistuskeittiöön ja siellä työskentelee 12 alan ammattilaista. He valmistavat noin 9000 ruoka-annosta päivässä. Ruoka valmistetaan uudessa keittiössä ns. lähes valmiiksi, jonka jälkeen se jäähdytetään ja kuljetetaan ravintoloihin, joissa ruuan lopullinen valmistus tapahtuu. Näin ruuan tuoksu palautuu asiakkaiden luo ravintoloihin.

Kysely on päättynyt 17.2.2019.