Mahdollinen vedenjakelun keskeytys Viertolan alueella - tilanne tarkentunut

22.1.2019 13.25

Päivitys 22.1.2019 klo 13.25

Aiemman tiedotteen mukaan vedenjakelu oli vaarassa keskeytyä Viertolan alueella. Kyseessä oli kahden kiinteistön yhteisen tonttijohdon vuoto, mikä ei vaikuta alueen vedenjakeluun tällä hetkellä. Korjauksen takia aiheutuvasta mahdollisesta vedenjakelun keskeytyksestä tiedotetaan erikseen. Vedenjakelu alueella jatkuu normaalisti.

Suosittelemme tilaamaan vesihuollon häiriötiedotteen.

Nurmijärven Vesi pahoittelee aiheutunutta haittaa.

Alkuperäinen tiedotus 22.1.2019 klo 12.15

Nurmijärven Vesi on saanut tiedon vesijohtovuodosta Viertolantie 12 kohdalla. Vuotokohtaa ja siitä aiheutuvaa vedenjakelun keskeytyksen aluetta selvitetään. Vedenjakelu joudutaan todennäköisesti keskeyttämään Viertolan alueella ja asukkaita pyydetään ottamaan talousvettä talteen ennen vedenjakelun keskeytyksen alkamista.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan, kunnes vesi on kirkasta. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Suosittelemme tilaamaan vesihuollon häiriötiedotteen, jonka kautta asukkaita on tiedotettu.

Nurmijärven Vesi pahoittelee aiheutunutta haittaa.