Vesijohdon korjaustyöt suoritettu Koivikkotiellä - vedenjakelun keskeytystä ei ole enään tiistaina

11.1.2019 10.00

PÄIVITYS 14.1.2019

Vesijohdon korjaustyöt suoritettiin jo maanantaina. Aiemmin ilmoitettu vedenjakelun keskeytys ei ole enään tarpeen tiistaina.

*************************************************************************************************************************************

Nurmijärven Vesi tekee vesijohdon korjaustöitä Koivikkotiellä. Korjaustöiden johdosta joudumme keskeyttämään vedenjakelun tiistaina 15.1.2019 klo 08.00-16.00 väliseksi ajaksi. Kaivutyöt aloitetaan maanantaina. Mikäli vuoto laajenee, vedenjakelu voidaan joutua keskeyttämään jo maanantaina. Tässä tapauksessa vedenjakelu kuitenkin palautetaan iltaan mennessä.

Vedenjakelun keskeytyksen piirissä on useita kiinteistöjä Koivikkotiellä, Kirkkotiellä kiinteistöt 31, 33, 35 ja 37 sekä Tuohitie 6.

Vedenjakelu voidaan aloittaa ilmoitettua aikaisemmin.

Suosittelemme varattavaksi katkoksen ajaksi talousvettä.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Suosittelemme tilaamaan vesihuollon häiriötiedotteen.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa haittaa.