Lumiukko-elokuvakonsertit täyttävät saleja – Jyväskylä Sinfonia vierailee esityksen kanssa Monikkosalissa

7.11.2018 10.00

Suomalaisten jouluperinteisiin on jo parin sukupolven ajan kuulunut Lumiukko-elokuvan katsominen televisiosta aattoaamuna. Raymond Briggsin kuvakirjaan perustuva animaatio tunnetaan koskettavan tarinan lisäksi Howard Blaken säveltämästä musiikista.

Jyväskylä Sinfonia esittää lauantaina 8.12. Monikkosalissa kaksi elokuvakonserttia, joissa nähdään alkuperäinen Lumiukko-animaatio. 

Jyväskylä Sinfonian kotikaupungissa Jyväskylässä vastaavia konsertteja on esitetty useita kertoja täysille saleille. Kysymyksessä on ensimmäinen kerta, kun Jyväskylä Sinfonia esittää teosta kotisalinsa ulkopuolella.

Lumiukon tunnuskappale Walking in The Air kuuluu nykyään monien artistien joulukonserttien ohjelmistoon. Sitä ovat esittäneet myös muun muassa Nightwish ja Rainbow.

Jyväskylä Sinfoniaa johtaa Kimmo Tullila ja Walking in the Air -kappaleen esittävät konsertissa Onni-Tapani Koskela ja Mark Lak Jyväskylän poikakuorosta. 

La 8.12 klo 13.30 ja 15.00 Jyväskylän Sinfonia: Lumiukko. Liput 10 € + toimitusmaksu (alk 1 € www.lippu.fi) ja kaikilta R-kioskeilta, ovelta tuntia ennen tapahtumaa, jos lippuja on jäljellä. Monikkosali, Kuntotie 7, Klaukkala. Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut

LIPUNMYYNTIIN: Lippupiste