Vauvojen tangotapahtuma tuo iloa lapsiperheen arkeen

6.11.2018 11.00

Vauvoille ja heidän vanhemmilleen suunnattu BabyTango-esitys vierailee Klaukkalassa ja Nurmijärvellä tiistaina 20.11. Maksuton tapahtuma tarjoaa perheen pienimpien ehdoilla toteutetun taide-elämyksen, joka innostaa niin vauvoja kuin vanhempiakin.

Lapsen ja vanhemman suhdetta käsittelevä BabyTango tarjoaa yhteisen kokemuksen, jonka kautta lapsi ja vanhempi voivat löytää sanattoman vuorovaikutuksen tilan. Esityksen musiikki koostuu pääasiassa tutuista tangoista, mutta siinä kuullaan myös esiintyjäryhmän omaa tuotantoa.

Tapahtumassa esiintyvät Loiske Ensamblen tanssija Riikka Siirala ja muusikko Mari Kätkä.

Loiske Ensemblen esitykset ovat kiertäneet paljon teattereita, päiväkoteja ja lastenkulttuurifestivaaleja. Ryhmän esityksiä on nähty Japanissa saakka.

BabyTango on suunnattu alle 1-vuotiaille vauvoille. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Ennakkoilmoittautuminen kulttuuri@nurmijarvi.fi tai 040 317 2520.

 Ti 20.11. BabyTango klo 10, Monikon Maestoso-sali, Kuntotie 7, Klaukkala ja klo 14 Nurmijärven pääkirjasto, Punamullantie 1, Nurmijärvi. Esitys on maksuton. Mukaan mahtuu 25 vauvaa huoltajineen ja seuralaisineen. Ilmoittautumiset: kulttuuri@nurmijarvi.fi tai 040 317 2520. Järj. Nurmijärven kulttuuripalvelut.