Vedenjakelun keskeytys Kiikkaistenkujalla 8.11. klo 9.00-15.00

5.11.2018 13.00

Nurmijärven kunnan työmaalla tehdään vesijohdon liitostöitä Kiikkaistenkujalla. Liitostöiden johdosta vedenjakelu joudutaan keskeyttämään torstaina 8.11.2018 klo 09.00-15.00 väliseksi ajaksi.

Vedenjakelun keskeytyksen piirissä on osa kiinteistöistä Kiikkaistenkujalla, Roosankujalla, Kirintiellä ja Rinnetiellä. Kiinteistöjä on tiedotettu häiriötiedotepalvelun kautta ja kiinteistöjen postilaatikoihin on jaettu tiedotteet.

Vedenjakelu voidaan aloittaa ilmoitettua aikaisemmin. Suosittelemme varaamaan katkoksen ajaksi talousvettä. Lisäksi yleinen vedenjakelupiste sijaitsee Uudenmaan Leivän parkkipaikalla lastauslaiturin läheisyydessä.

Vedenjakelun palautuessa vedessä saattaa ilmetä ruskehtavaa sameutta, mikä voi johtua putkista irronneesta rautasakasta. Vettä kannattaa tällöin laskea hanoista niin kauan kunnes vesi on kirkasta ja käyttökelpoista. Mikäli vedessä on harmaa väri, se voi johtua vedessä olevista pienistä ilmakuplista. Nämä häviävät itsestään astiassa. Paineiden palautuessa saattaa hanoista kuulua pauketta, mikä johtuu putkistoon joutuneesta ilmasta.

Nurmijärven Vesi suosittelee tilaamaan vesihuollon häiriötiedotteen.

Nurmijärven Vesi pahoittelee työstä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja: Nurmijärven Veden vikapalvelu (09) 879 7112