Ikäihmisten ruokamuistopäivä 20.10.2018

11.10.2018 14.00

Lauantaina 20.10.2018 Suomen Keittiömestarit ry on mukana viettämässä kansainvälistä "International Chefs Day"- päivää . Tämän vuoden teemana on lasten terveellinen ruokailu. Suomen Keittiömestarit näkee, että ilmainen ja laadukas päiväkoti- ja kouluruoka tekevät suomalaisten lasten hyvinvoinnin tilasta paremman kuin muualla maailmassa. Tämän vuoksi yhdistys haluaa kohdistaa "International Chefs Day" -päivän ikäihmisten hyväksi, joiden ruokailusta Keittiömestarit kantaa huolta. "Ikäihmiset ovat antaneet meille eväät ruoanlaittoon ja ilman heitä emme olisi täällä kokkaamassa", todetaan Suomen Keittiömestareiden julkilausumassa.

Nurmijärven kunnan liikelaitos Aleksian ravintola Toreeninhovi haluaa olla osa tätä tapahtumaa. Koska haluamme mahdollisimman monen pääsevän nauttimaan ruokamuistoja, aikaistamme tilaisuuden ajankohtaa päivällä, joten "Ikäihmisten ruokamuistojen päivää" vietetään perjantaina 19.10.2018 Toreeninhovissa.

Lounaalla tarjotaan rakkaimpia ruokamuistoja herättäneitä karjalanpaistia, keitinperunoita, makeaa makaronilaatikkoa ja rosollia ja jälkiruokana puolukkakiisseliä ja kermavaahtoa.

Toreeninhovi tulee lähiaikoina toteuttamaan vielä muutaman teemamuistotilaisuuden lisää.

Maistellaan, muistellaan ja tehdään uusia ihania makumuistoja.