Instagram-kilpailulla näkyvyyttä nurmijärveläisten lasten ja nuorten hyvinvoinnille - Nyt on mahdollisuus voittaa leffalippuja!

27.9.2018 16.00

Nurmijärven lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman päivitys on saatu valmiiksi ja siihen liittyen kunta järjestää Instagram-kilpailun. Hyvinvointisuunnitelmasta nousi esiin kolme slogania, jotka ovat ”Heijasta hyvää mieltä”, ”Huomaa mut!” ja ”Uskalla kuunnella”. Ota näihin aiheisiin liittyvä kuva ja tägää se Instagramiin jollakin seuraavista hastägeistä:

#heijastahyväämieltä #kuvakilpailu
#huomaamut! #kuvakilpailu
#uskallakuunnella #kuvakilpailu
 
Kilpailu kestää lokakuun ajan ja siihen voivat osallistua kaikki nurmijärveläiset. Sellaisten lasten ja nuorten, joilla ei ole omaa Instagram-tilliä, on mahdollista osallistua kilpailuun vanhempiensa tilillä. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 12 kpl (a 11,75 e) Finnkinon leffalippuja siten, että arvonnassa menestynyt voittaa kaksi lippua (2 x 11,75 e). Lisäksi kilpailussa valitaan jokaisesta kolmesta kategoriasta yksi voittaja, joka saa 4 kpl (a 11,75 e) Finnkinon leffalippuja. Kunta julkaisee voittajien kuvat kotisivuillaan ja omissa somekanavissaan. Voittajat valitsee kunnanjohtaja Outi Mäkelä.

Postikorttitempaus herättelee lastenoikeuksiin

Instagram-kisan lisäksi kunnassa järjestetään loka-marraskuun vaihteessa postikorttitempaus. Kunnan 3- ja 6-luokkalaiset lähestyvät korteilla itselleen tärkeää aikuista. Korttien aiheina ovat "Heijasta hyvää mieltä", "Huomaa mut!" ja "Uskalla kuunnella". Kortin taakse kukin oppilas voi kirjoittaa oman viestinsä. Kortteja lähtee liikkeelle reilu 1000 kappaletta.

Oppilaat voivat antaa kortin suoraan haluamalleen henkilölle. Älä siis ylläty, jos saat postissa kehotuksen "Heijasta hyvää mieltä"!