Klaukkalantien–Lepsämäntien liittymän linja-autopysäkkien rakentamisen aiheuttamat muutokset liikennejärjestelyihin

11.6.2018 10.00

Nurmijärven kunta rakennuttaa Klaukkalantien–Lepsämäntien liittymään linja-autopysäkit. Samalla parannetaan mm. kaukolämpöverkostoa. Rakennusurakan arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2018.

Rakennusurakka aiheuttaa työnaikaisia liikennejärjestelyjä, jotka haittaavat ajoa Vaskomäen liityntäpysäköintialueelle ja vanhan S-marketin tontille. Lisäksi Klaukkalantien eteläreunan kevyen liikenteen väylä suljetaan välillä Liikekujan liittymä-Lepsämäntien liittymä (noin). Kulku liityntäpysäköintialueelta ja vanhan S-marketin tontilta linja-autoasemalle tapahtuu Klaukkalantien-Lepsämäntien liikennevaloliittymän ja Klaukkalantien-Liikekujan liittymän läheisyydessä olevien suojateiden kautta. Klaukkalantien pohjoisreunan kevyen liikenteen väylä on käytössä normaalisti.

Urakoitsija on arvioinut, että väliaikaiset liikennejärjestelyt otetaan käyttöön alkuviikosta 24 ja niiden kesto on noin 6 viikkoa.

Nurmijärven kunta pahoittelee yrityksille, asukkaille ja muille tienkäyttäjille ra-kennusurakasta aiheutuvaa haittaa.

Suunnitelmakartta

Kevyen liikenteen reitti työn aikana

Klaukkalantien liikennejärjestelyt 

Lisätietoja työnaikaisista liikennejärjestelyistä antaa liikenneinsinööri Pia Korteniemi, p. 040 317 2311, pia.korteniemi@nurmijarvi.fi.