Ajankohtaista

Kirjasto

Jännän äärellä Klaukkalan kirjastossa

13.11.2019

Klaukkalan kirjastossa ollaan jännän äärellä 18.-23.11. Koko viikon ajan kirjastossa on erilaisia tapahtumia, joissa on ripaus jännitystä.

Kirjastolaisten kauhuksi kirjastokoira Sulo on ottanut hatkat ja piileskelee jossain päin kirjastoa. Tule auttamaan Sulon etsinnöissä! Reippaille apulaisille on luvassa pieni palkinto. Sulon etsinnät ovat käynnissä tapahtumaviikon jokaisena päivänä alkaen klo 10.

Luulitko tietäväsi dekkareista kaiken? Voit testata tietämyksesi dekkariristikon avulla ja osallistua kirjapalkinnon arvontaan. Palkinto arvotaan tapahtumaviikon jälkeen.

Tiistaina 19.11 klo 18 kirjaston alakerran Tello-salissa esiintyy Teatteri Tuike, joka tuo mukanaan salaperäisen Kreivi Hohoon. Esityksessä käsitellään pelkoja lasten näkökulmasta. Esityksen ikäsuositus on 5-9-vuotta ja kesto noin 30 minuuttia.

Keskiviikkona 20.11 Lasten kino esittää kirjastossa elokuvan, jossa joku kaappaa puutarhatonttuja ympäri Lontoon kaupunkia. Mysteeri johdattaa puutarhatontut seikkailuun omasta tutusta puutarhasta aina kaupungin tutkimattomiin kolkkiin asti. Esitys alkaa klo 17.30 Klaukkalan kirjaston lukusalissa. Elokuvan ikäraja on K7/4. Omat popparit mukaan!

Torstaina 21.11 klo 18 Klaukkalan kirjastoon saapuu vieraaksi entinen Eduskunnan pääsihteeri ja Suojelupoliisin päällikkö Seppo Tiitinen. Hän kertoo kirjastaan ”Vakoilijoita ja veijareita”.

Tervetuloa jännän äärelle!

Takaisin listaukseen