Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Keuke Oy

Miltä näyttää tulevaisuus sinun yrityksessäsi? Pitäisikö kasvaa vai tehostaa - onko liikestrategia kirkkaana mielessä? Vai olisiko tarvetta miettiä hetki miten markkinoin ja miten myyn palveluitani ja mistä hankin asiakkaita? Kuinka seuraan yritykseni taloutta ja kannattavuutta? Miten hinnoittelen? Kenen kanssa voisin verkostoitua ja saada kumppaneita? Ovatko markkinointi, tuotteistaminen ja investointirahoitus päässäsi suuria kysymysmerkkejä?

Liiketoiminnan kehittäminen on menestyvän yrityksen ykkösasioita. Se ei välttämättä tarkoita yksinomaan kasvua numeroina, vaan kehittäminen on palvelujen, tuotteiden ja markkinoinnin jatkuvaa hiomista niin, että ne vastaavat paremmin asiakkaiden odotuksia.

Miten me Keukelaiset voisimme auttaa juuri sinua ja yritystäsi?

Yhä useammat keskiuusmaalaiset yritykset ovat löytäneet palvelumme ja yhä useammat tulevat meille yrittäjäkollegansa suosituksesta. Meillä on siis monia erilaisia hyviä yritystarinoita kerrottavana - olisiko Sinun tarinasi niistä yksi?

Keuken tehtävänä on tukea alueen yritysten kasvua ja menestystä sekä luoda edellytyksiä uudelle elinkeinotoiminnalle ja olemassa olevien yritysten kehittymiselle. Keuke palvelee yrityksiä ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta kaikissa liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa. Kaikki Keuken perusneuvontapalvelut ovat maksuttomia. Keuke tarjoaa asiantuntemustaan monissa yrittämisen osa-alueissa, mm.:

  • liiketoiminnan arviointi ja strategiat
  • myynnin ja markkinoinnin aktivointi
  • investointien suunnittelu
  • rahoitusneuvonta ja laskelmat, talousanalyysit
  • yhteistyökumppaneiden ja verkoston löytäminen
  • kasvu ja kansainvälistyminen
  • omistajanvaihdos
  • tuote- ja palvelukehitys
  • henkilöstöasiat

Keuke järjestää vuosittain alueen yrittäjille myös lukuisia maksuttomia info- ja koulutustapahtumia ajankohtaisista asioista.
Soita ja varaa tapaamisaika: Ajanvaraus ma-pe 9-15 / Puhelin 050 341 3210

Yhteystiedot:
Puuvalonaukio 2 D (2. krs), 04200 Kerava. Kotisivut ja Keuke Facebookissa

Ajanvarauksella palvelemme myös Nurmijärven Yrityspalvelupiste Vinkissä, os. Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala tai tulemme tapaamaan Teitä yritykseenne.

Sähköposti: keuke(at)keuke.fi. Ajanvaraus: ma-pe 9.00-15.00, puh. 050 341 3210 (soitamme tarvittaessa takaisin). Ajan voi varata myös sähköpostitse keuke(at)keuke.fi.

 

Kehittämiskeskuksen johtaminen ja kehittäminen, kansainvälinen yhteistyö, sidosryhmä- ja rahoittajayhteistyö: Toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puh. 050 549 2213, elina.pekkarinen(at)keuke.fi

Ajanvaraus, viestintä, toimisto- ja tukipalvelut: Palvelukoordinaattori Minna Lojander, puh. 050 341 3210 minna.lojander(at)keuke.fi

 

Keuke

Kotisivut

Ajanvaraus
Puh. 050 341 3210 tai