Tietoa sivuista

Liikkuminen sivustolla

Päävalikko toimii hiirellä klikkaamalla. Tällöin alapuolelle aukeaa kyseisen valikon pääluokat. Lisäksi aukeavassa valikosta löytyy joitakin suoria pikalinkkejä aihepiirin sivuille.

Sivujen alareunasta löydät myös pääluokkien linkit sekä yleislinkkejä mm. yhteystietoihin ja hakutoimintoihin.

Takaisin etusivulle pääset klikkaamalla sivun yläreunasta Nurmijärven kunnan logoa tai sivun alareunan "Etusivulle" linkistä.

Kunkin alasivuston sisällä pääset liikkumaan vasemmassa reunassa olevien linkkien avulla. Jos sivuun liittyy lisää alasivuja, aukeavat linkit päälinkin alle.

Käyttöä helpottavia toimintoja

Hakutoiminnot 

  • Sanahaku löytyy jokaisen sivun yläreunasta. 
  • Aakkosellisen hakemiston linkki (Hakemisto A-Ö) löytyy jokaisen sivun alatunnisteesta. Hakemisto ei sisällä kaikkia sivuja ja palveluista.
  • Käytössä on myös sivukartta, joka listaa sivut yhdellä sivulla. Sivukartta ei sisällä aivan kaikkia alasivuja.

Kirjasinkoon muuttaminen

  • Kirjasinkokoa voi muuttaa sivujen ylä reunan + ja - painikkeilla. Käytössä on peruskokoon nähde 2 isompaa ja pienpää vaihtoehtoa (yhteensä siis 5).
  • Kirjainkokoa voi muuttaa myös selaimen omalla toiminnolla.

Teksiversio

  • Ulkoiselta ilmeeltään riisuttua ja kevyempää tekstiversiota pääset käyttämään yläreunan linkistä. Versio sopii esim. hitaisiin mobiiliyhteyksiin. Versiosta löydät saman sisällön kuin normaalista graafisesta versiosta. Takaisin graafiseen versioon pääset sivun alussa olevan linkin kautta.

Palautteet ja kommentointi

Voit antaa palautetta kunnalle kulloinkin käytössä olevien palautelomakkeiden kautta. Kaikki palautteet  luetaan ja niihin pyritään tarvittaessa vastaamaan kohtuullisessa ajassa.

Kommentointimahdollisuutta sivuilla käytettäessä viestit tarkastetaan etukäteen (eli viesti näkyy sivulla vasta tarkastuksen jälkeen). Kunnalla on oikeus olla julkaisematta tai poistaa julkaisusta aiheettomat ja epäasialliset viestit. Kunta ei vastaa ulkopuolisten sivuille kirjoittamista kommenteista.

Ylläpito

Sivujen sisällöstä vastaa kukin toimiala oman viestintävastuunsa mukaisesti. Sivujen sisältöä ylläpitää noin 100 päivittäjää. Sisältöä ja ylläpitoa koordinoi viestintäyksikkö ja tiedotusryhmä. Voit ilmoittaa virheellisistä tai puutteellisista sisällöistä esim. palautelomakkeen kautta.

Tekijänoikeudet

Sivuston sisällön tekijänoikeudet kuuluvat Nurmijärven kunnalle, ellei muuta mainita.

Tekninen toteutus

Sivuston tekninen toteutus sekä julkaisujärjestelmä ovat Media Cabinet Oy:n tuotantoa.

Media Cabinet Oy