Tehostettu palveluasuminen Nurmilinnussa

Nurmilinnun asumispalveluyksikössä asutaan kodinomaisessa ja virikkeellisessä ympäristössä turvallisesti, ammattitaitoisen henkilökunnan ympärivuorokautisessa läsnäolosta, hoidosta ja kuntouttavasta toiminnasta nauttien. Henkilöstömme ymmärtää ikäihmisten tarpeita kokonaisvaltaisesti ja työskentelee laadukkaan hoitotyön periaatteita noudattaen. Apu on lähellä ympäri vuorokauden. Asukkaat voivat asua meillä elämänsä loppuun asti ellei hänelle tule tarvetta hoidontarpeensa takia siirtyä sairaalahoitoon.

Kodinomaista asumista

Huoneet ovat pääsääntöisesti yhden hengen huoneita ja kahden hengen huoneita on 4 kpl esimerkiksi pariskuntia varten. Asukkaat käyttävät omia vaatteita ja huone on mahdollista sisustaa omannäköiseksi. Huoneisiin on asennettuna ELSI-turvalattia, joka hälyttää esimerkiksi yöllä kun asukas lähtee wc:hen tai liikkumaan.

Nurmilinnussa on asukkailla yhteiset viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat, kuntosali sekä pesu- ja saunatilat. Asukas maksaa huoneestaan vuokraa, lääkkeet ja hankkii omat vaatteet omaisten tuella. Hoito- ja asumiskustannuksiin on mahdollista saada eläkettä saavan hoitotukea ja asumistukea Kelalta.

Asumispalvelukustannuksiin on liitetty, hoito, ruoka, pyykki ja siivouskustannukset.

Aktiivista arkea

Nurmilinnussa elämme tavallista arkipäivää iloineen ja suruineen. Juhlan aiheita saamme syntymäpäivistä, juhlapyhistä, vierailevista esiintyjistä sekä myös päivän pienistä iloista ja tapahtumista. Tarjolla on ohjattua kuntouttavaa viriketoimintaa päivittäin: me laulamme, leivomme, liikumme, jumppaamme, pelaamme, ulkoilemme, käymme kuntosalilla, - ja välillä vain olemme ja lepäämme.

Keskeisiä toimintaperiaatteita ovat turvallisuuden tunteen luominen ja asukkaiden kannustaminen osallistumaan asuinympäristön elämään ja toimintoihin.

Ohje: Asiakasmaksujen määräytyminen vanhusten asumispalveluissa 1.6.2015 lukien

 

Yhteystiedot

Nurmilintu

Rajamäentie 7
01900 Nurmijärvi

 

Kansliat

kanslia 2.kerros
puh. 040 317 4831
asukkaille ja omaisille puh. 040 317 4832 (2.krs)

kanslia 1.kerros
puh. 040 317 3402
asukkaille ja omaisille puh. 040 317 3416 (1.krs)

 

Asumispalveluyksikön johtaja

 

Asiantuntijasairaanhoitaja