Suomi 100

Suomi täyttää 100 vuotta 6.12.2017, mutta koko vuosi tammikuusta joulukuuhun tulee olemaan juhlimisen arvoinen. Juhlavuoden teemana on "yhdessä".

Myös Nurmijärvellä Suomea juhlistetaan monin eri tavoin ja ohjelmaa ovat tekemässä useat eri toimijat. Päiväkodeissa on kuukausittaisia teematapahtumia ja myös koulut valitsevat omat teemansa ja toteutuksensa. Luku 100 näkyy ainakin satana kasvina, käpylehmänä sekä kuvana lumiukoista ja koulusta. Paikallisia tapahtumia järjestetään muun muassa valtakunnallisina luonnon päivinä sekä syödään yhdessä -päivinä. Kirjastoissa on näyttelyitä, luentoja ja keskustelutilaisuuksia. Loppuvuoden huipennus tulee näkymään syksyllä avautuvassa monitoimitalossa järjestettävissä juhlallisuuksissa.

Tervetuloa juhlimaan!

 

Koko Suomen yhteinen sivusto

Suomi Finland 100

 

Nurmijärven Uutiset: Suomi 100 -teema värittää Nurmijärven vuotta 2017

  

Juhlavuoden tapahtumia Nurmijärvellä

Tapahtumalistauksessa näkyy 5 uusinta Suomi 100-tapahtumaa. Kaikki tapahtumat löytyvät juhlavuoden edetessä päivittyvästä kunnan tapahtumakalenterista, jonne järjestäjät voivat ilmoittaa omat tapahtumansa. Juhlavuoteen liittyvät tilaisuudet on merkitty tunnuksella (Suomi 100):

Kunnan tapahtumakalenteri

Tapahtumakoonnokset

Nurmijärven kirjastot - kevät


Suomi100 / Riitta Supperi

Kuva: Suomi 100 / Riitta Supperi