Kun sairastut

Ajanvaraus työterveyshuoltoon

  • puh. (09) 2500 3071
  • ma - to klo 8-16, pe klo 8-14
  • kiireettömät ajanvaraukset klo 10 jälkeen

Kun sairastut äkillisesti eikä esimiehen lupa poissaoloon riitä, soita ajanvaraukseemme, niin saat vastaanottoajan terveydenhoitajalle tai sairaanhoitajalle. Vastaanottoaikoja on arkipäivisin molemmissa toimipisteissämme.

Kiireettömissä palveluissa pyydämme varaamaan ajan omalle työterveyshoitajalle tai sairaanhoitajalle. Tällaisia ovat esim. korvien huuhtelu, verenpaineen mittaus, kuulontutkimukset ja rokotukset.

Tarvittaessa työterveyshuollosta voidaan ohjata myös kotipaikkakunnan terveyskeskuspäivystykseen, jolloin käynnit ovat asiakkaalle maksullisia, kuten myös sairaaloiden poliklinikkamaksut.

Työtapaturmat

Työtapaturman sattuessa voit hakeutua lähimpään hoitopisteeseen.

Esimiehen allekirjoituksella varustettu vakuutustodistus / tapaturmailmoitus tulee täyttää työtapaturman sattuessa mahdollisimman pikaisesti ja toimittaa tapaturman ensimmäiseen hoitopaikkaan. Mikäli työtapaturmaa hoidetaan alun perin muualla kuin työterveyshuollossa on kopio vakuutustodistuksesta / työtapaturmailmoituksesta toimitettava myös työterveyshuoltoon.

Vakavissa tapaturmissa soita hätänumeroon 112!

Työtapaturmien laskutuskäytäntö: työtapaturmakäyntilaskut lähetetään suoraan työnantajan vakuutusyhtiölle. 

 

 

Reseptit

Tarvittavat lääkereseptit kannattaa ottaa mukaan lääkärin vastaanotolle tai toimittaa uusittavaksi työterveyshuollon toimistoon.

Reseptien uusinta kestää noin 5 arkipäivää.

Meillä on käytössä eresepti.