Keskustelutilaisuus Keski-Uudenmaan kuljetuspalveluista pidetään 13.11.2017 klo 17-19 Järvenpään JUST:issa (Lääkärikuja 1, 2 krs.)

2.11.2017 14.00

Tule kuulemaan ja keskustelemaan Keski-uudenmaan kuntien tulevaisuuden vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain perusteella hankittavista kuljetuspalvelumuutoksista. Tilaisuuteen ovat tervetulleita niin kuljetuspalveluiden käyttäjät, vammais- ja vanhusneuvoston jäsenet, luottamushenkilöt kuin muut asiasta kiinnostuneet.

Keski-Uudenmaan kunnat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula selvittävät kuljetuspalvelujen hankintaa ja matkapalvelukeskustoiminnan järjestämistä yhteistyössä Helsingin, Vantaan, Kirkkonummen, Kauniaisten, Porvoon, Sipoon ja Keravan kanssa. Yhteinen matkapalvelukeskus vastaisi vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain perusteella järjestettävien matkojen välityksestä, yhdistelystä, asiakaspalautteen käsittelystä sekä kuljetusten seurannasta ja valvonnasta.

Tilaisuudessa yhteishankintasuunnitelmasta ja matkapalvelukeskuksen toiminnasta on kertomassa kuljetuspäällikkö Tuomas Päivinen Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialalta. Mukana keskustelemassa ja palvelujen käyttäjien näkemyksiä kuulemassa ovat palvelujohtaja Erja Pentti Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymästä sekä Helsingin Matkapalvelun asiakaspalvelukeskuksen työntekijöitä ja hankintaa valmistelevia kuntien työntekijöitä.

Pysäköinti on mahdollista JUSTin viereisessä pysäköintitalossa (JUST PARK) ja sen viereisellä pysäköintialueella. Pysäköintitalosta pääsee tunnelin kautta hissillä 2. kerrokseen.

Lisätietoja: Tuusulan vammaispalvelujen päällikkö Sari Juhila, 040 314 3397, sari.juhila@tuusula.fi tai Keski-Uudenmaan soten palvelujohtaja Erja Pentti, 040 825 5917, erja.pentti@kuudensote.fi

Lisätietoja myös tässä kutsussa ja esitteessä.