Näytä kaikki

Tilaa uutiset RSS-syötteinä

Valtuusto kokoontuu keskiviikkona 26.4.

Perjantaina 21. huhtikuuta 2017

Valtuuston kokous pidetään keskiviikkona 26.4. klo 18 alkaen. Tutustu ennalta kokouksen esityslistaan ja tule paikalle tai katso suoraa lähetystä kunnan kotisivujen kautta. Voit myös katsoa kokouksen jälkikäteen kunnan videoarkistosta.

Viirinlaakson ja Klaukkalantien välin Seurantie – Lahnuksentie rakennusurakan aiheuttamat muutokset liikennejärjestelyihin

Perjantaina 21. huhtikuuta 2017

Nurmijärven kunta rakennuttaa Viirinlaakson asemakaava-alueen katuja ja vesihuoltoa sekä Klaukkalan uuden matkakeskuksen aluetta. Samassa urakassa parannetaan Klaukkalantietä välillä Seurantie–Lahnuksentie. Klaukkalantielle toteutetaan mm. Luhtajoentien uusi liikennevaloin ohjattu katuliittymä sekä kaistajärjestelyjä. Rakennusurakan arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2018.

Nurmijärvellä tapahtuu Unelmien Liikuntapäivänä 10.5.

Perjantaina 21. huhtikuuta 2017

Suomen itsenäisyyden juhlavuotta voi hienosti juhlia myös liikunnan ja urheilun merkeissä. Vuonna 2017 luvassa
on upea liikunnan ja urheilun kokonaisuus, jolla suomalaiset innostetaan liikkumaan, nauttimaan elämyksellisistä kisatunnelmista ja samalla juhlimaan yhdessä 100-vuotiasta itsenäistä Suomea. Urheilutapahtumien lisäksi juhlavuonna laitetaan Suomea liikkeelle kymmenin eri tavoin ja nautitaan liikkumisen ilosta.

Aleksis Kiven patsas lakitetaan vappuaattona

Keskiviikkona 19. huhtikuuta 2017

Vapun vietto alkaa Nurmijärvellä sunnuntaina 30.4. Aleksis Kiven patsaan lakituksella. Koko perheelle suunnatussa tapahtumassa esiintyy pellepariskunta Nelli ja Niilo. Tapahtuman musiikista vastaa Nurmijärven Puhallinorkesteri.

Perhekummikoulutus Nurmijärvellä touko-kesäkuussa

Keskiviikkona 19. huhtikuuta 2017

Haluatko toimia vapaaehtoisena lapsiperheessä? Jos, niin silloin voisit sopia meidän perhekummiksi!

"Parasta on ollut lasten maailmaan pääseminen. Paljon naurua, menoa ja meininkiä. Tunne, että on ollut avuksi ja hyödyksi", kertoo perhekummina toiminut vapaaehtoinen.

Nurmijärven kunnanhallituksen päätökset 18.4.

Keskiviikkona 19. huhtikuuta 2017

Nurmijärven kunnanhallituksen päätökset 18.4.2017 tehtiin esityslistan mukaisina seuraavin poikkeuksin.

Keskiaikaa ja keppihevosia Rajamäen kirjastossa

Tiistaina 18. huhtikuuta 2017

Rajamäen kirjastossa siirrytään hetkeksi keskiaikaan lauantaina 29.4. Luvassa on koko perheen leikkimielinen keskiaikainen keppihevostapahtuma, siis lennokasta menoa kaikille ”neidoille” ja ”ritareille”. Teeman mukainen pukeutuminen on toivottavaa, mutta ei pakollista. Kirjastossa järjestetään keppihevospaja ja ritarinkilpipaja klo 11-13 nonstoppina, kumpaankin on mahdollista osallistua saman päivän aikana. Keppihevospajaa vetää Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä ja kilpiä lasten kanssa rakentaa puuseppäartesaani Reija Virtanen.

Arvioi Nurmijärven kunnan 2014–2020 strategian sisältöä ja toteutumista - vastaa kyselyyn!

Tiistaina 18. huhtikuuta 2017

Kerro arviosi Nurmijärven kunnan 2014–2020 strategiasta, sen sisällöstä ja toteutumisesta sekä näkemyksesi tulevaisuuden tärkeistä teemoista ja painotuksista.

Seuraa päätöksentekoa tällä viikolla

Maanantaina 17. huhtikuuta 2017

Tällä viikolla kokoontuu kunnanhallitus, tekninen lautakunta ja Nurmijärven Vesi -liikelaitoksen johtokunta.

Puhetta museoajoneuvoharrastuksesta Klaukkalan kirjaston K-60-tapahtumassa

Torstaina 13. huhtikuuta 2017

Torstaina 27.4. klo 15 K-60-tapahtumassa Klaukkalan kirjastossa Autohistoriallisen Seuran puheenjohtaja Hans Brummer kertoo suomalaisesta museoajoneuvoharrastuksesta ja sen vaiheista ajoneuvotekniikan ja kulttuurihistorian valossa. Luennoitsija on pitkän linjan klassikkoajoneuvojen harrastaja.