Näytä kaikki

Tilaa uutiset RSS-syötteinä

Vesirokkorokotukset aloitetaan neuvoloissa syyskuussa

Keskiviikkona 19. heinäkuuta 2017

Viemärien kuntotutkimusta kirkonkylällä Nikontiellä, Laukkutiellä ja Väinöläntiellä

Keskiviikkona 19. heinäkuuta 2017

Eerola-Yhtiöt Oy tekee viemäreiden kuntotutkimusta kirkonkylällä Nikontien, Laukkutien ja Väinöläntien alueella Nurmijärven Veden toimeksiannosta.

Jokihaantien, Haikalankujan ja Haikalantien vika korjattu

Torstaina 13. heinäkuuta 2017

Jokihaantien, Haikalankujan ja Haikalantietä koskeva vika on saatu korjattua. Vedessä saattaa ilmetä harmautta, joka johtuu ilmakuplista. Nämä saadaan pois, juoksuttamalla vettä.

Vedenjakelun keskeytys Jokihaantiellä, Haikalankujalla ja Haikalantiellä Klaukkalassa

Torstaina 13. heinäkuuta 2017

Viirinlaakson ja Klaukkalantien välin Seurantie-Lahnuksentie rakennusurakan aiheuttamat muutokset liikennejärjestelyihin

Tiistaina 4. heinäkuuta 2017

Nurmijärven kunta rakennuttaa Viirinlaakson asemakaava-alueen katuja ja vesihuoltoa sekä Klaukkalan uuden matkakeskuksen aluetta. Samassa urakassa parannetaan Klaukkalantietä välillä Seurantie-Lahnuksentie. Klaukkalantielle toteutetaan mm. Luhtajoentien uusi liikennevaloin ohjattu katuliittymä sekä kaistajärjestelyjä. Rakennusurakan arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2018.

Muutoksia palveluissa ja aukioloissa kesällä 2017

Perjantaina 30. kesäkuuta 2017

Kesän aikana kunnan palveluissa ja aukioloajoissa on muutoksia.

Lepsämäntien rakentamisen aiheuttamat muutokset liikennejärjestelyihin

Torstaina 29. kesäkuuta 2017

Nurmijärven kunta parantaa Lepsämäntien liikenneturvallisuutta välillä Arkadian yhteislyseon liittymä - Kisatie. Rakennusurakka käynnistyy 17.7.2017 ja arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2017.

Museon kesäkeskiviikot ilahduttavat Taaborilla

Keskiviikkona 28. kesäkuuta 2017

Museon toiminnalliset ja maksuttomat kesäkeskiviikot kutsuvat viettämään mukavia kesäpäiviä Taaborinvuorelle. Viikoittain ohjelmassa on lapsille suunnattua työpajatoimintaa vaihtuvilla teemoilla.

”Markalla merkkareita” – nyt laitetaan 1970-luvun lapsuusmuistot pakettiin

Keskiviikkona 28. kesäkuuta 2017

Keski-Uudenmaan kunnalliset museot keräävät muistoja 1970-luvun lapsuudesta. Millaista oli lapsuus ennen polkupyöräkypäriä ja kännyköitä? Missä ja mitä leikittiin, mitkä olivat lempiruokia, millaisia syntymäpäiväjuhlien järjestelyt? Ja muistatteko, miten tärkeä homma oli valita irtokarkkeja kioskin valikoimista?

Taaborinvuoren sepän pajassa taotaan

Tiistaina 27. kesäkuuta 2017

Taaborinvuoren paja herään eloon kesälauantaisin, jolloin yleisö voi poiketa seuraamaan sepän työskentelyä. Työnäytösten tekijät ovat ammatissa toimivia seppiä ja työn tuomisella nähtäville tehdään koko ammattikuntaa tunnetuksi.